+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Κάθε ακίνητο το οποίο διατίθεται για βραχυχρόνια ενοικίαση οφείλει να έχει μία σωστή παρουσίαση, ιδιαίτερα εάν είναι ανεβασμένο σε μια από τις ευρέως γνωστές πλατφόρμες που έχουν διαμορφωθεί γι’ αυτό το σκοπό (Airbnb, HomeAway, Booking, κ.α). Στην παρουσίαση αυτή πρέπει να εξηγείται με ακρίβεια το σπίτι, οι λειτουργίες του, το τι προφέρει, η τοποθεσία του, τα μέσα μεταφοράς που υπάρχουν κοντά, εάν υπάρχουν super markets, εστιατόρια, bars, καφέ ή αξιοθέατα.

Μια τέτοια εργασία χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να είναι ακριβής, βοηθώντας το ακίνητο να ανέβει στις προτιμήσεις χωρίς παράλληλα να παραπλανεί τους εν δυνάμει ενοικιαστές με οποιοδήποτε τρόπο. Η περιγραφή πρέπει να καλύπτει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ενός επισκέπτη χωρίς παράλληλα να είναι μακροσκελής και να πλατειάζει.

Υπάρχουν επίσης και λέξεις-κλειδιά οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά κόρον ώστε να βοηθήσουν στην αναζήτηση των επισκεπτών: Athens, City, Center, Apartment, Villa, 2 Bedroom, 2 Bathroom, Flat, near the sea, near the metro. Λέξεις και φράσεις που υποδηλώνουν χαρακτηριστικά του ακινήτου, ή της περιοχής είτε στο τίτλο, είτε στο κείμενο.

Τέλος υπάρχουν φίλτρα τιμών, περιοχής, κράτησης και μεγέθους ακινήτου τα οποία μπορούν να βοηθήσουν και τον ιδιοκτήτη όπως και τον ενοικιαστή στην παρουσίαση και την κατανόηση του εκάστοτε σπιτιού.


 

tip
Έχοντας ένα ικανά εκπαιδευμένο προσωπικό, στην Eazybnb αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και σοβαρά την προετοιμασία και την παρουσίαση του ακινήτου σας στο ευρύ κοινό. Έχοντας ως γνώμονα τη διαφορετικότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε ακινήτου, διασφαλίζουμε την τέλεια εικόνα και την άριστη εκπροσώπηση του σπιτιού σας.