+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Μία από τις συχνότερες απορίες ιδιοκτητών οι οποίοι μας έχουν εμπιστευθεί το ακίνητο τους για βραχυχρόνια ενοικίαση είναι “γιατί χρειάζεται το σπίτι μου επαγγελματική φωτογράφιση;”.

Κάθε ακίνητο έχει την δική του μοναδική ταυτότητα και αυτή η ταυτότητα πρέπει να εκπροσωπείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κυρίως όταν απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Η πρώτη εικόνα είναι πάντα σημαντική και μπορεί να κάνει την διαφορά στα μάτια του εκάστοτε  εν δυνάμει ενοικιαστή ώστε να προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου. Μία καλή φωτογράφηση λοιπόν από επαγγελματία είναι σημαντικός παράγοντας στην περαιτέρω εξέλιξη του σπιτιού.

Το να πραγματοποιηθεί μία επαγγελματική φωτογράφιση σε ένα ακίνητο που απευθύνεται στο ευρύ κοινό του διαδικτύου και όχι μόνο, αποτελεί επένδυση η οποία έχει σαν αποτέλεσμα το τελικό προφίλ  που θα συνοδέψει τον χώρο και – κάποιες φορές- θα καθορίσει την ζήτηση και την ενοικίαση του.
Το κόστος μίας τέτοιας εργασίας κυμαίνεται από 50€ – 150€ και είναι σημαντικό αν γίνει από επαγγελματία καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές ως προς το να βγαίνει ένα οπτικό αποτέλεσμα πραγματικό, τονίζοντας τις όμορφες λεπτομέρειες, χωρίς παράλληλα να δίνει κάποια ψευδή εικόνα.

amature_vs_pro

Είναι σημαντικό πριν “ανέβει” το ακίνητο στο διαδίκτυο, ή σε κάποια πλατφόρμα να σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει όλες τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να διαμορφώσετε ένα προφίλ ανάλογο τον δυνατοτήτων του, παρουσιάζοντας το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μία σωστή φωτογράφιση είναι πάντα σημαντικός παράγοντας.