+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Ο τέλειος οικοδεσπότης τα σκέφτεται όλα.

Όπως οι περισσότερες έξυπνες νέες επιχειρήσεις, έτσι και η eazybnb γεννήθηκε από μία ανάγκη που δεν μπορούσε να καλυφθεί μόνο από την προσωπική εμπειρία.
Μία δεμένη ομάδα ανθρώπων που ενοικίαζαν τα διαμερίσματά τους χρησιμοποιώντας το Airbnb, άρχισαν να συμβουλεύουν και να βοηθούν φίλους και συγγενείς που ήθελαν να κάνουν το ίδιο για να αξιοποιήσουν το ακίνητό τους, αλλά και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Στη συνέχεια, συνειδητοποίησαν πως η ζήτηση ξεπερνούσε κατά πολύ τις δυνατότητες και τον διαθέσιμο χρόνο τους.
Άρχισαν λοιπόν να ζητούν επαγγελματική βοήθεια από εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώθηκε έτσι μία ομάδα από νέους ανθρώπους με πάθος και όρεξη να αναβαθμίσουν τη φιλοξενία και το concierge service, να βρουν και να εκπαιδεύσουν τα συνεργεία καθαρισμού και να εισαγάγουν την τεχνολογία, ώστε να μπορέσουν να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες άμεσα, εύκολα και γρήγορα.

Επιλέγοντας την eazybnb, αναθέτετε τη φροντίδα και τη διαχείριση του ακινήτου σας σε μία ομάδα από έμπειρους ανθρώπους με αγάπη και δυναμική στη δουλειά τους, έτοιμους να διαχειριστούν την όποια δυσκολία με ακρίβεια και ταχύτητα, ώστε οι guests και οι ιδιοκτήτες να αισθάνονται ασφάλεια και να είναι σίγουροι πως όλα τα έχει φροντίσει η ομάδα της eazybnb.

{

Alston family

The team was awesome, they helped me we all my questions. It was like concierge service, better than a hotel by far.
The team and the apartment really made this our best trip to date

{

Nataly, September 2017

Eazybnb is far the best host ever! After many stays all over the world they definitely did the best job and made my best experience using airbnb. This people really offer efficiency and support!