+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Πολλοί ιδιοκτήτες ενώ έχουν στα χέρια τους ένα ήδη κομψό ακίνητο θεωρούν ότι πρέπει να προσθέσουν περισσότερες διακοσμητικές πινελιές ώστε να έχει περισσότερη απήχηση στο ευρύ κοινό. Μία τέτοια κίνηση πολλές φορές έχει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, καθώς κάνει το σπίτι να δείχνει πολύ “φορτωμένο” και εν τέλει κακόγουστο.

Κάθε ακίνητο έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα, προσφέροντας στους guests μία εμπειρία μοναδική.  Γι’ αυτό τον λόγο εάν δεν υπάρχει ανάγκη ολικής ανακαίνισης- κατά την οποία το σπίτι μπορεί να πάρει μία καινούρια ταυτότητα, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και διακοσμητικά- τότε καλό θα ήταν να αποφευχθούν δραστικές κινήσεις αλλαγής.

home-decor-architect-629

Ωστόσο εάν το ακίνητο σας χρειάζεται  μία ανανέωση πριν ανέβει στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές, έξυπνες και παράλληλα οικονομικές λύσεις που μπορούν να του δώσουν νέα πνοή και μοντέρνα ματιά.

Ένα πιο έντονο και “ζωντανό” χρώμα σε μερικούς τοίχους μπορεί εύκολα να δώσει μία πιο ευχάριστη νότα. Κάδρα με μοντέρνα posters τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν διακριτικά παραμελημένες γωνιές του σπιτιού.  Νέα έπιπλα, μικρά τραπεζάκια, φωτιστικά ή ακόμα και ένας νέος καναπές μπορεί να αλλάξει όλο τον αέρα του σαλονιού. Τέλος οι διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τα κεριά, τα βάζα, τα καλύμματα των τραπεζιών και τα μαξιλάρια, αν είναι ταιριαστά και προσεγμένα μπορούν να δώσουν στυλ και άποψη σε ένα μουντό δωμάτιο.

Η eazybnb συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνικούς, κ.α) ώστε να μπορέσει να «αναβαθμίσει» το διαμέρισμά σας με οικονομικές -και πάντα ξεχωριστές- λύσεις!