+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

H eazybnb πιστή στη φιλοσοφία της για καινοτόμες ιδέες που ως στόχο έχουν τη δική σας διευκόλυνση, συνεργάζεται με μία εταιρία που μας παρέχει εξατομικευμένο λογισμικό.
Το πρώτο μέρος του αφορά τους ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί το ακίνητό τους σε εμάς και το δεύτερο μέρος, τους εκάστοτε ενοικιαστές (guests).

Κάθε ιδιοκτήτης-συνεργάτης της eazybnb λαμβάνει σε μορφή link το συγκεκριμένο online ημερολόγιο και εγγράφεται δωρεάν.
Μέσα από την πλατφόρμα οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν και οι ίδιοι τα αιτήματα που γίνονται και τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις, δημιουργώντας μία σφαιρική άποψη για τη γενική “πρόοδο” της ιδιοκτησίας τους. Επίσης με αυτόν τον τρόπο είναι πιο εύκολο και για τους ίδιους να επαληθεύσουν τις ημερομηνίες που είναι ελεύθερο το σπίτι τους για να κατοικηθεί απο ίδιους, αφού με μία απλή κίνηση μπορούν να «κλείσουν» τις ημερομηνίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι -ή άλλοι φιλοξενούμενοι τους- το χώρο τους!

owners_calendar

Στόχος της εφαρμογής αυτής εκτός από τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών – συνεργατών, είναι και η απόλυτη διαφάνεια ως προς τις ημερομηνίες, τα bookings και την πληρότητα μισθώσεων των ακινήτων.

Η νέα ηλεκτρονική εποχή της eazybnb είναι εδώ και έχει σαν γνώμονα τη δική σας διευκόλυνση και την εμπιστοσύνη στο προφίλ της εταιρίας.