+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Βασικά

Τι είναι το Airbnb;
Το μεγαλύτερο website σε ολόκληρο το διαδίκτυο για να νοικιάσει κάποιος τον χώρο του (από δωμάτιο και σπίτι μέχρι κάστρο και κτίριο) για λίγες ημέρες κι αντίστοιχα για να βρει κάποιος ένα μέρος να μείνει σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες «πλατφόρμες αναζήτησης» αλλά το Airbnb κατέχει πάνω από το 90% της παγκόσμιας αγοράς.
Γιατί να νοικιάσω το σπίτι μου σε αυτό (ή σε άλλα αντίστοιχα sites);

Επειδή ήδη υπάρχουν περισσότεροι από 900.000 χώροι σε 190 χώρες που ενοικιάζονται σε αυτό, και πάνω από το 50% των κρατήσεων ήδη γίνεται στην Ευρώπη.
Επειδή ο τουρισμός στην Ελλάδα αυξάνεται κάθε χρόνο, και φυσικά επειδή είναι ένας εύκολος, απλός και έξυπνος τρόπος να αποκτήσετε εισόδημα από το σπίτι σας ή να το αυξήσετε.

Τι μπορώ να νοικιάσω; Έχω ένα διαμέρισμα, μια πολυκατοικία, ένα γκαράζ, ένα δωμάτιο, μια αυλή, κτλ.

Τα διαμερίσματα και τα σπίτια είναι αυτά που αναζητούν οι περισσότεροι. Υπάρχει και ένα ποσοστό ταξιδιωτών που νοικιάζει μόνο ένα δωμάτιο, αλλά αυτό είναι πάντα λίγο πιο πολύπλοκο. Όλα βέβαια πρέπει να είναι επιπλωμένα, και φυσικά όσο πιο όμορφα, χρηστικά και άνετα είναι, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να βρουν αρκετούς ενοικιαστές.
Παρακαλώ σημειώστε πως η ομάδα μας μπορεί να διαχειριστεί μόνο ολόκληρα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες.

Πόσα χρήματα θα βγάζω;

Αναλόγως τον χώρο και τις κρατήσεις του, ένα σπίτι μπορεί να αποδώσει από 2-2.500 € ως και περισσότερα 10.000€ σε ένα χρόνο*. (*Οι παραπάνω τιμές υπολογίζονται για διαμέρισμα με μια μέση τιμή 50€ ανά διανυκτέρευση και η απόδοση τους μεταξύ 5 και 15 διανυκτερεύσεων ανά μήνα)

Τι χρειάζεται να κάνω;

Αρχικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την απλή Φόρμα Ενδιαφέροντος και στείλετε όσες περισσότερες φωτογραφίες έχετε από τον χώρο σας στην eazybnb.

Θα λάβετεαπό την ομάδα μας μία αρχική πρόταση πιθανών εσόδων που μπορεί να αποφέρει το ακίνητό σας, αλλά  ακόμη και συμβουλές για τον χώρο σας και τις τυχόν ανάγκες του.

Από την στιγμή που θα συμφωνήσετε με την eazybnb, εσείς απλά θα εισπράττετε τα χρήματα που θα κερδίζετε από τον χώρο σας.

Τι θα κάνει η eazybnb για μένα;

Η eazybnb αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την κατασκευή και τη διαχείριση της καταχώρησης του χώρου στο Airbnb, την επικοινωνία και τους διακανονισμούς με τους υποψήφιους ενοικιαστές, την υποδοχή και την βοήθεια στους φιλοξενούμενους του χώρου σας, την παροχή εξειδικευμένου οδηγού σε κάθε ενοικιαστή, καθώς και την σωστή και αδιάλλειπτη λειτουργία της καταχώρησης του ακινήτου σας για ένα ποσοστό των χρημάτων που αποφέρει το ακίνητο σας.

Επίσης αναλαμβάνει τον καθαρισμό του, πριν και μετά την παραμονή των φιλοξενούμενων με ξεχωριστή αμοιβή, την οποία συνήθως χρεώνεται ολόκληρη ή μέρος της στους ενοικιαστές. Επίσης μπορεί να αναλάβει οτιδήποτε, από την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σου, την αλλαγή και την αναπλήρωση σεντονιών, πετσετών και βασικών ειδών, ακόμα και την ανακατασκευή, την διακόσμηση και την επιδιόρθωση ζημιών στον χώρο σου.**

(**Ζήτησε μας συγκεκριμένη προσφορά για τον χώρο σου για οτιδήποτε από τα παραπάνω)

Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να αρχίσω να βγάζω χρήματα;

Από την στιγμή που θα είναι έτοιμο ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, χρειαζόμαστε 10-15 ημέρες για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να εμφανίζεται η καταχώρηση σου στο Airbnb.
Από τον πρώτο μήνα κιόλας θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα!

Έχω ήδη listing(s) στο Airbnb. Μπορείτε να τα αναλάβετε;

Με μία λέξη: Φυσικά! Η eazybnb συνεργάζεται ήδη με πολλούς ιδιοκτήτες που έχουν τα ακίνητα τους στην Αirbnb και έχει καταφέρει να αυξήσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους guests. Άρα επιπλέον κρατήσεις και καλύτερες κριτικές!
Σημείωση: τα παραπάνω δεν ισχύουν για βραχυχρόνιες συνεργασίες (εποχιακές ή κατά περίσταση), όπου και ισχύουν άλλες χρεώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Έχω περισσότερα από ένα ακίνητα. Μπορώ να τα βάλω όλα;

Και βέβαια. Πείτε μας πόσους χώρους θέλετε να αναλάβουμε, για να σας πούμε αν μπορούμε να έχετε μία ειδική έκπτωση.

Υπάρχουν προδιαγραφές που πρέπει να καλύπτει ένα σπίτι για να το αναλάβει η eazybnb;

Η eazybnb αναλαμβάνει μόνο σπίτια ή διαμερίσματα. Αρχικά εξυπηρετούμε πλήρως ακίνητα που βρίσκονται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και τα προάστια της, στη Θεσσαλονίκη και την Πάρο.

Απαραίτητα: • Επιπλωμένος χώρος • Θέρμανση • Παροχή ζεστού νερού • Δύο υπνοδωμάτια • Ντουλάπες-χώροι αποθήκευσης • Κουζίνα/κουζινάκι • Ψυγείο • Βασικά είδη (σκεύη μαγειρέματος, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα) •  • Γρήγορο internet •Air-condition • Τηλεόραση • Πλυντήριο • Κουτί πρώτων βοηθειών •

Επιθυμητές παροχές:  Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ • Εύκολη πρόσβαση σε Mέσα Mαζικής Mεταφοράς • Δορυφορική τηλεόραση

Πώς θα πληρώνομαι;

Αυτό ποικίλει ανάλογα την πλατφόρμα.

Ένας τρόπος είναι ο διαχωρισμός (split account) με τον οποίο 24 ώρες μετά την πληρωμή του ενοικιαστή, θα πιστώνονται στην κάρτα σας ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό τα χρήματα, μείον την αμοιβή της eazybnb.

Ένας άλλος τρόπος είναι η μηνιαία εκκαθάριση βάσει των κρατήσεων και η μεταφορά των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

• Τα σπίτια/διαμερίσματα που νοικιάζονται πιο εύκολα είναι αυτά που βρίσκονται κοντά σε μνημεία, τουριστικά αξιοθέατα και σε συγκοινωνιακούς κόμβους. • Η απόσταση από το κέντρο της πόλης, που οι περισσότεροι τουρίστες/επισκέπτες προτιμούν, παίζει σημαντικό ρόλο. • Οι φωτογραφίες κρίνουν τις περισσότερες φορές αν ένας χώρος θα έχει κρατήσεις ή όχι. Οι επαγγελματικές φωτογραφήσεις είναι μια από τις καλύτερες «επενδύσεις» που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης για να αυξήσει τις πιθανότητες του να βγάζει χρήματα. Η eazybnb συνεργάζεται με μια ομάδα επαγγελματιών φωτογράφων που ειδικεύονται σε εσωτερικούς χώρους.

Ξεκινώντας

Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Προς το παρόν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πλήρως, μόνο ακίνητα εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, Πάρου, Μυκόνου, Γαλαξείδι και Αράχοβα αλλά σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κι άλλες περιοχές της χώρας.

Ωστόσο μπορούμε να εξυπηρετούμε μεμονωμένα ακίνητα που βρίσκονται σε άλλες περιοχές μόνο σε επίπεδο καταχώρησης στο Αirbnb και επικοινωνίας με υποψήφιους ενοικιαστές. Αν θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, δώστε μας περισσότερες πληροφορίες μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Μπορώ να επικοινωνώ με τους ενοικιαστές μου;

Όχι, αλλά επιτρέποντας μας να χειριζόμαστε την επικοινωνία εξασφαλίζετε πως οι επιθυμίες των ενοικιαστών σας και οι ξεχωριστές τους ανάγκες καλύπτονται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Πως εξασφαλίζετε κρατήσεις για εμένα;

Η ομάδα των ειδικών μας εργάζεται 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβοδάδα, 365 ημέρες το χρόνο για να καταχωρήσει το σπίτι σας στο Airbnb, διαχειρίζεται και τονώνει τις καταχωρήσεις σας στα social media, συγχρονίζοντας το ημερολόγιο σας, τις αλλαγές στις τιμές και τις διακυμάνσεις στις ζητήσεις, ενώ απαντά σε κάθε ερώτηση και αίτηση που αφορά στον χώρο σας για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις.
Επιπρόσθετα, συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο αριθμό εταιριών (κλινικών, πρεσβειών, διεθνών εταιρίων, κ.α) που αναζητούν ανακαινισμένα ακίνητα και αναβαθμισμένες παροχές για τους πελάτες ή τα στελέχη τους. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες πληρότητες για το διαμέρισμά σας.

Σε καμία περίπτωση όμως η eazybnb – όπως και κανένας άλλος- δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα συγκεκριμένο αριθμό κρατήσεων.

Πως διαχειρίζεται η eazybnb τις ημερομηνίες και την διαθεσιμότητα;

Η eazybnb θα χειριστεί όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματα που αφορούν στο χώρο σας για εσάς. Απλά ζητάμε να μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε κράτηση ή αλλαγή μπορεί να προκύψει που δεν έχουμε συντονίσει εμείς, ώστε να μην υπάρχουν διπλο-κρατήσεις.
Για το λόγο αυτό, παρέχουμε στους συνεργάτες μας (σε εσάς δηλαδή!) ένα software με το οποίο έχετε πρόσβαση -ανά πάσα στιγμή- στο ημερολόγιο του διαμερισμάτος σας και μπορείτε να δείτε τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις αλλά και μπορείτε επιπλέον να δεσμεύσετε κάποιες ημέρες για προσωπική σας χρήση ή για να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο ή συγγενή σας.

Τι γίνεται αν έχω ήδη κρατήσεις όταν συνεργαστώ με την eazybnb;

Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να τις αναλάβουμε και αυτές και να τις διαχειριστούμε κανονικά.

Πως μπορώ να κρατήσω τον χώρο μου για εμένα;

Εύκολα! Με το online ημερολόγιο που διαθέτουμε μπορείτε απλά να μπλοκάρετε τις ημερομηνίες που δεν θα είναι διαθέσιμος ο χώρος σας προς ενοικίαση.

Μπορώ να ορίσω ένα ελάχιστο όριο διαμονής για τον χώρο μου;

Ναι. Μπορείτε να ορίσετε ελάχιστο όριο διανυκτερεύσεων, είτε στην αρχή, είτε στην πορεία, απλά ενημερώνοντας μας. Λάβετε υπόψη όμως, πως οι απαιτήσεις ελάχιστων διανυκτερεύσεων μπορούν να επηρεάσουν την επιλεξιμότητα του χώρου σας και φυσικά το αντίστοιχο εισόδημα που θα μπορούσατε να αποκομίσετε.

Σημείωση: η eazybnb δεν μπορεί να υποστηρίξει κρατήσεις για μία διανυκτέρευση.

Πόσο σύντομα μπορεί να αρχίσει να κάνει κρατήσεις στον χώρο μου η eazybnb;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε και ανυπομονούμε να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα!
Η διαδικασία είναι σύντομη και απλή. Από την στιγμή που θα συμφωνήσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας, χρειαζόμαστε 7-10 ημέρες για να φτιάξουμε την καταχώρηση του χώρου σας, να ολοκληρώσουμε την επαγγελματική φωτογράφιση, να στρώσουμε με δικό μας ιματισμό όλα τα κρεβάτια ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον πρώτο επισκέπτη μας.

Μπορώ να έχω λόγο στην τιμολόγηση του χώρου μου;

Η αναλυτική τεχνολογία τιμολόγησης και τα επιστημονικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικά στο να βελτιστοποιούν και να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τον χώρο σας.
Αλλά αν θέλετε να ορίσετε μια κατώτατη τιμή για τον χώρο σας, μπορείτε να το κάνετε.

Κόστη και πληρωμές

Πόσο θα μου κοστίσει;

Η αμοιβή της eazybnb (από 15% ως 20%) εξασφαλίζει πως οι στόχοι μας είναι απολύτως ταυτόσημοι με τους δικούς σας– κερδίζουμε χρήματα μόνο όταν κερδίζετε κι εσείς!

Για κόστος διανυκτέρευσης από €160 και πάνω, η αμοιβή μας είναι 20% για κάθε κράτηση.

Για κόστος διανυκτέρευσης από €50 έως και €160, η αμοιβή  μας είναι 25% για κάθε κράτηση.

Συμπεριλαμβάνεται η διαδικασία της εγγραφής στο Μητρώο Ακινήτων (σε ισχύ από 31/08/2018) και οι αναρτήσεις μισθωτηρίων και κρατήσεων, καθώς και όλη η λογιστική παρακολούθηση για λογαριασμό των ιδιοκτητών.
Διευκρινίσεις:
Για τις μισθώσεις ακινήτων δεν υπάρχει ΦΠΑ.

e-management (ηλεκτρονική διαχείριση): στην περίπτωση ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, σε περιοχές δηλαδή που δεν δραστηριοποιούμαστε πλήρως, η αμοιβή μας διαμορφώνεται στο 15% για κάθε κράτηση.

Σημείωση: τα παραπάνω δεν ισχύουν για βραχυχρόνιες συνεργασίες (εποχιακές ή κατά περίσταση), όπου και ισχύουν άλλες χρεώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πότε πληρώνομαι;

Ο τρόπος πληρωμής ποικίλει ανάλογα την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε πλατφόρμας μέσω της οποίας μπορεί να πραγματοποιηθεί κάθε κράτηση. Συνήθως όμως οι πληρωμές γίνονται 24 ώρες μετά από το check-in των επισκεπτών.

Μπορώ να ελέγχω τις τιμές μου;

Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας τιμές και παραμέτρους εξ’αρχής, αν και πάντα προτείνουμε την εξατομικευμένη τιμολογιακή πολιτική που θα προτείνει η ομάδα μας βάσει της εμπειρίας μας.

Ποια είναι η πολιτική χρεώσεων σας;

Η eazybnb προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών και σε ιδιοκτήτες και σε ενοικιαστές. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, κάθε φιλοξενούμενος να έχει μια ικανοποιητική διαμονή που θα οδηγήσει στις καλύτερες κριτικές.

Σε θέματα προμηθειών, η eazybnb εξετάζει ήδη να αναλάβει εξ’ολοκλήρου την αναπλήρωση των βασικών προμηθειών για τους ενοικιαστές, έναντι ξεχωριστής χρέωσης.

Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια

Πρέπει να βάζω τα δικά μου σεντόνια;

Σε περιοχές που δραστηριοποιούμαστε πλήρως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κορυφαίας ποιότητας ιματισμό που παρέχει η ομάδα της eazybnb ώστε να έχετε πάντα εξασφαλισμένα καθαρό όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό μέσα στο σπίτι σας.

Τι γίνεται με τις ζημιές;

Ελέγχουμε για ζημιές και σας στέλνουμε φωτογραφίες με οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή έχει επέλθει στον χώρο σας μόλις οι ενοικιαστές φύγουν.

Για οποιαδήποτε αξίωση μεσολαβήσουμε για λογαριασμό σας και προσπαθούμε να αποζημιωθούμε πλήρως.

Τι συμβαίνει αν οι ενοικιαστές έχουν ή δημιουργήσουν θέματα κατά την διάρκεια της διαμονής τους;

Έχουμε μια ομάδα που εργάζεται σε 24ωρη βάση για να λύνει θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την παραμονή των ενοικιαστών, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς!

Τι γίνεται αν ένας ενοικιαστής κλέψει ή σπάσει κάτι από τον χώρο μου;

Πιστεύουμε πως μια ανοιχτή, θετική, γεμάτη εμπιστοσύνη συμπεριφορά προς τους ενοικιαστές είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως το να νοικιάζεις τον χώρο σου δεν περιλαμβάνει ένα ρίσκο. Βεβαιωθείτε πως δεν έχετε αφήσει αντικείμενα μεγάλης χρηματικής ή συναισθηματικής αξίας στον χώρο που διαθέτετε προς ενοικίαση, και φυσικά όχι κάτι αναντικατάστατο.

Μπορεί πάντα κάποιος από την eazybnb να συναντήσει τους ενοικιαστές;

Σε κάθε περίπτωση η super host ομάδα της eazybnb εξασφαλίζει οτι θα υποδεχθεί τον επισκέπτη με ένα θερμό καλωσόρισμα, ό,τι ώρα κι αν φτάσει στο διαμέρισμα. Είναι κάτι που πάντα επιδιώκουμε να κάνουμε και ένας απο τους λόγους που παίρνουμε εξαιρετικές κριτικές!

Γιατί χρειάζεστε πέντε σετ κλειδιών;

Ατυχήματα, και χαμένα κλειδιά, παρ’ ότι αρκετά σπάνια, συμβαίνουν, αφήνοντας φιλοξενούμενους κλειδωμένους έξω από το σπίτι, ή σπίτια κλειδωμένα που δεν μπορούν να ανοίξουν, καθαριστές που δεν έχουν τρόπο να μπουν για να κάνουν τη δουλειά τους κτλ. Γι’ αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Φυσικά, και τα πέντε σετ θα σας επιστραφούν αν ποτέ αποφασίσετε να διακόψετε τη συνεργασία με την eazybnb.

Αναλυτικά πως χρησιμοποιούνται τα τέσσερα  σετ:

-Τα δύο τοποθετούνται μέσα στο διαμέρισμα για τους φιλοξενούμενους.

-Ένα σετ είναι φυλάσσεται στο γραφείο μας απ’ όπου το παραλαμβάνει εκείνος/εκείνη που θα κάνει την υποδοχή και επιστρέφεται όταν ολοκληρωθεί.

-Το τέταρτο σετ δίνεται στο συνεργείο καθαρισμού.

Συμβουλή: Μπορείς να αποφύγεις όλα τα κλειδώματα και τα προβλήματα με τα κλειδιά, εγκαθιστώντας ένα Ηλεκτρονικό Σύστημα Χωρίς Κλειδιά. Υπάρχουν αρκετές λύσεις, που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και γλιτώνουν χρόνο και χρήμα σε φιλοξενούμενους και ιδιοκτήτες.

Τι γίνεται αν δεν νιώθω άνετα με το να φτιάχνω αντίγραφα των κλειδιών μου;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να νοικιάσουμε το σπίτι σας χωρίς αντίγραφατου κλειδιού σας. Ως ιδιοκτήτες κι εμείς, καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες σας. Θέλουμε να είσαστε σίγουροι πως τα αντίγραφα των κλειδιών δεν θα «κυκλοφορούν τριγύρω».
Γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται κάθε σετ κλειδιών και εξασφαλίζουμε πως αν ποτέ κάποιος φιλοξενούμενος χάσει κάποιο, δεν θα φέρουν πληροφορίες για την ταυτότητα του σπιτιού επάνω τους.

Μπορείτε να ποτίσετε τα φυτά μου;

Το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο συνεχώς! Δυστυχώς η eazyBnb δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για φυτά ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε από τους ενοικιαστές να τα φροντίσουν.
Η ιδανικότερη λύση είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος αυτόματου ποτίσματος.

Έχω ένα κατοικίδιο. Μπορώ να το αφήσω στο χώρο μου; Μπορείτε να το ταΐζετε;

Η eazybnb δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για κατοικίδια, ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε από τους ενοικιαστές να τα φροντίσουν. Τα κατοικίδια είναι σαν παιδιά μας, δεν θα αφήναμε ξένους να τα προσέχουν. Είναι καλύτερο να τα προσέχει (για όσο καιρό λείπετε) κάποιος φίλος σας που θα σας ενημερώνει και για τις “αταξίες” του!

Από την άλλη, αν στο χώρο που νοικιάζετε, υπήρχε κατοικίδιο, φρόντιστε πως αυτό αναφέρεται στην περιγραφή του χώρου σας, για την περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος έχει αλλεργίες.

Ποια είναι η πολιτική σας στο θέμα του καθαρισμού;

Στην eazybnb, θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών-πελατών μας και των ενοικιαστών στο μέγιστο βαθμό, γι΄αυτό και φροντίζουμε για τον καθαρισμό κάθε χώρου με την απόλυτη ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Η eazybnb συνεργάζεται με αναγνωρισμένους επαγγελματίες καθαριστές.
Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας και σε αυτό τον τομέα, μετά από ενδελεχείς ελέγχους και για την ποιότητα της δουλειάς τους και για το ιστορικό τους.

Όλοι οι μελλοντικοί καθαρισμοί θα προγραμματίζονται αυτόματα μετά από την αποχώρηση κάθε ενοικιαστή μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ.

Αφού ο χώρος σας καταχωρηθεί, αναθέτουμε σε μια βασική και μια αναπληρωματική ομάδα καθαριστών τον καθαρισμό της. Η βασική ομάδα θα προγραμματίζεται να αναλαμβάνει κάθε φορά τον χώρο σου, αρκεί να είναι διαθέσιμη. Έτσι εξασφαλίζουμε πως η ομάδα θα έχει την απαραίτητη οικειότητα με τον χώρο σου για να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να μου πείτε πότε θα βρίσκονται οι καθαριστές στο χώρο μου;

Κάθε ομάδα καθαρισμού είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει τους χώρους που διαχειριζόμαστε μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα. Από την στιγμή που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που επηρεάζουν το πρόγραμμα κάθε ομάδας, δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε συγκεκριμένη ώρα. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να βρίσκεστε εκεί! Τα κλειδιά βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια και χρησιμοποιούνται αυστήρα και μόνο για να καθαριστεί ο χώρος σας.

Μπορώ να ορίσω συγκεκριμένους κανόνες για τον χώρο μου (π.χ. όχι παπούτσια στα χαλιά;)

Φυσικά. Κανείς όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί πως αυτοί θα ακολουθούνται, αλλά μπορούμε ξεκάθαρα να ενημερώνουμε κάθε ενοικιαστή. Βεβαιωθείτε πως έχετε ενημερώσει για οποιαδήποτε αντίστοιχη λεπτομέρεια τους ανθρώπους της eazybnb και πως τις έχετε συμπεριλάβει στην αίτηση με τις πληροφορίες για τον χώρο σας.

Πρέπει να ασφαλίσω την ιδιοκτησία μου για ενοικιάσεις λίγων ημερών;

Η ασφάλιση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που προκύπτει αρκετά συχνά και για τους ιδιοκτήτες και για τους ενοικιαστές.

Η eazybnb έχει ξεκινήσει συνεργασία με 2 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες που παρέχουν εξειδικευμένα προγράμματα και παρέχονται σε πελάτες/συνεργάτες μας με σημαντική έκπτωση.
Όταν ξεκινήσουμε τη συνεργασία, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα που να καλύπτει εσάς από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Δεν θέλω να χρησιμοποιώ πλέον τις υπηρεσίες της eazybnb. Πως ακυρώνω;

Παρ’ ότι θα θελαμε να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με όλους, καταλαβαίνουμε πως μερικές φορές είναι αναγκαίο να σταματήσετ ή να ακυρώσετε την συνεργασία σας με την eazybnb.

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους Όρους Διαχείρισης.
Συνοπτικά:

Χρειάζεται να στείλετε μια έγγραφη ειδοποίηση (μέσω email) 2 μήνες νωρίτερα.

Η eazybnb θα σταματήσει να λαμβάνει νέες κρατήσεις για τις καταχωρήσεις σας.

Για πρακτικούς λόγους δυστυχώς δεν μπορεί να ακυρώθούν μελλοντικές κρατήσεις που έχουν ήδη κλειστεί.
Θα κάνουμε τα πάντα να προτείνουμε στους επισκέπτες μας να μεταφερθούν σε άλλα διαμερίσματα που διαχειριζόμαστε, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό.
Αν συμβεί αυτό, αυτές οι κρατήσεις πρέπει να εξυπηρετηθούν.