+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

Πολλοί ιδιοκτήτες θεωρούν ότι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ως προς την επιτυχία ενός ακινήτου και την δημοφιλία του σε κρατήσεις και θετικό απόηχο, είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο…
Όχι πάντα.

view

Στο κέντρο της Αθήνας, όπως και στα προάστια υπάρχουν αρκετά σπίτια σε εκ διαμέτρου αντίθετες κατευθύνσεις τα οποία όμως μπορεί να έχουν την ίδια ακριβώς πληρότητα.
Τα τελευταία χρόνια, οπού και άρχισε η βραχυχρόνια ενοικίαση ακινήτων να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στη χώρα μας, υπάρχει η άποψη από πολλούς ιδιοκτήτες ότι εάν το σπίτι δεν είναι στο κέντρο της πόλης ή κοντά σε αυτό τότε δεν θα έχει τις αναμενόμενες κρατήσεις. Αυτός ο κοινός τρόπος σκέψης είναι συχνά λανθασμένος.

Τα είδη τουρισμού που υπάρχουν είναι πολλά, και οι ενοικιαστές οι οποίοι επιζητούν κάτι πιο ήσυχο και λιγότερο πολυσύχναστο από το κέντρο της πόλης ολοένα και αυξάνονται.
Οι περιοχές στα Νότια και τα Βόρεια της Αθήνας πάνε εξ ίσου καλά με το κέντρο, τι είναι όμως αυτό που κάνει την διαφορά στην επιλογή των εν δυνάμει ενοικιαστών;

Σοβαρός παράγοντας είναι τα μέσα μεταφοράς. Ένα ακίνητο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ή στα προάστια αυτής έχει συχνά τις ίδιες πιθανότητες για μισθώσεις εάν βρίσκεται κοντά σε metro, tram ή στάσεις λεωφορείου. Η ησυχία που προφέρει η περιοχή και η ασφάλεια έχουν επίσης πρωταρχικό ρόλο. Καλό θα ήταν να υπάρχουν κοντά super market, περίπτερα, εστιατόρια ή καφέ.
Τέλος είναι σημαντικό κατά την περιγραφή του ακινήτου να δηλώνονται όλα τα παραπάνω στοιχεία με ακρίβεια ώστε να υπάρχει μία καθαρή εικόνα πριν την ενοικίαση.

Σημείωση: Η eazybnb έχει ξεκινήσει αποκλειστικές συνεργασίες με ιδιωτικές κλινικές και πρεσβείες που βρίσκονται στα βόρεια προάστια κι έτσι μπορεί να επιτύχουμε υψηλές πληρότητες σε ακίνητα των περιοχών αυτών.