+30-210.3221645 | Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ - 6.30 μ.μ

cleaning

Η καθαριότητα είναι ένα από τους κύριους παράγοντες για την επιτυχία ενός ακινήτου το οποίο εκμεταλλεύεται για βραχυχρόνια ενοικίαση. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες ακινήτων με τους οποίους επικοινωνούμε καθημερινά μας εκφράζουν την ίδια απορία, “γιατί το σπίτι μου πρέπει να καθαρίζεται από επαγγελματίες;”.

Ένα σπίτι το οποίο αλλάζει ενοικιαστές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει διαφορετικές ανάγκες και η γενικότερη συντήρηση που απαιτείται, από τον ιδιοκτήτη ή τον υπεύθυνο που το έχει αναλάβει, πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών, ώστε όχι μόνο το ακίνητο να πάει καλά και να έχει κρατήσεις, αλλά και αποκτήσει καλό απόηχο και για τους επόμενους ενοικιαστές. Πρωταρχικό ρόλο λοιπόν στη διατήρηση της καλής εικόνας του ακινήτου κατέχει η καθαριότητα.

Πολλοί ιδιοκτήτες θεωρούν ότι η καθαριότητα του ακινήτου τους είναι πιο πολύ μπελάς παρά πρόβλημα, σχηματίζοντας την ιδέα ότι οι ίδιοι μπορούν να καλύψουν την εργασία ενός επαγγελματία επαρκώς ώστε να μείνουν και οι ενοικιαστές ευχαριστημένοι αλλά και οι ίδιοι χωρίς περισσότερα έξοδα. Αυτό πιθανόν είναι λάθος.
Η παράδοση του χώρου σε έναν επαγγελματία για την καθαριότητα η σε ένα συνεργείο καθαρισμού είναι μία κίνηση αναγκαία και πολλές φορές σωτήρια για έναν ιδιοκτήτη ο οποίος έχει σοβαρές βλέψεις για την εξέλιξη του ακινήτου του.

Η συγκεκριμένη εργασία υποτιμάται και αυτό πολλές φορές αποβαίνει μοιραίο για το ακίνητο το οποίο παραδίδεται μη επαρκώς καθαρισμένο με αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια των ενοικιαστών. Η καθαριότητα πρέπει να είναι εντελεχής και να γίνεται τουλάχιστον 2 φορές, πριν την άφιξη των ενοικιαστών και μετά την αναχώρηση τους, εάν φυσικά το ακίνητο μείνει κλειστό για καιρό θα πρέπει να επιτηρείται και να φρεσκάρεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εμείς στην Eazybnb αναλαμβάνουμε πλήρως την διαχείριση του ακινήτου σας, δίνοντας προτεραιότητα όχι μόνο στους guests αλλά και στους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Γι’ αυτόν τον λόγο προσέχουμε ιδιαίτερα υπηρεσίες όπως η καθαριότητα, έχοντας μία ειδική ομάδα που φροντίζει τον εκτενή καθαρισμό κάθε ακινήτου μετά την αναχώρηση κάθε ενοικιαστή. Κρατώντας έτσι τα standards της υγιεινής, της καθαριότητας, της εικόνας αλλά και της συνέπειας σε υψηλά επίπεδα.